"We hebben veel nieuwe ervaringen opgedaan! ~ Genaida"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: Sunweb, Het Hendrik Pierson Fonds, & Allianz Global Assistance
Amsterdam

'We hebben een super leuke week gehad!'

Genaida en haar zoon Valenciano vlogen met Sunweb naar Turkije. Daar hebben zij genoten van een ontspannen strandvakantie in het vijf sterren hotel Duja Didim in Didim.

Wij zijn ’s avonds vanaf Schiphol vertrokken naar Izmir. Het was een lange en vermoeiende reis. We hadden bij vertrek een uur vertraging en tijdens de vlucht hadden we last van hevige turbulentie. Voor Valenciano maakte dit de vlucht extra spannend, omdat dit de eerste keer was dat hij ging vliegen. Gelukkig had hij zijn telefoon en spelcomputer bij zich, wat zorgde voor wat afleiding. Eenmaal op Izmir aangekomen stond er iemand klaar met een bordje met onze naam, maar dit bleek niet de persoon die ons naar het hotel zou brengen. Die moest nog even gebeld worden. Toen de juiste chauffeur eindelijk aankwam begon een transfer van meer dan een uur naar het hotel. Het was donker buiten, dus het was een saaie rit. We waren om 3 uur ’s nachts in onze hotelkamer.

Maar de lange reis was het zeker waard geweest, want het hotel was echt prachtig!

Valenciano heeft veel gezwommen. De glijbanen vond hij geweldig! Het was geen schoolvakantie, maar er waren toch veel kinderen in het hotel. Vooral uit Engeland en Rusland. Dat was heel leuk voor Valenciano, want dan kon hij lekker met de andere kinderen spelen.

Bij het hotel was een privé strand, maar dat was een kiezelstrand. Naast het hotel was wel een zandstrand, dus daar hebben we de meeste tijd doorgebracht.

De leukste herinnering voor Valenciano was het paragliden. Dat hebben wij bij het hotel geregeld. We hebben ook nog samen een spa behandeling gedaan. Dat was een bijzondere ervaring voor ons!

Deze vakantie heeft ons veel nieuwe ervaringen gebracht. We hebben kunnen ontspannen en mooie herinneringen gemaakt. Het heeft zeker ook de zelfstandigheid bij Valenciano bevorderd. Hij kon zelf gaan spelen en ik hoefde er niet steeds bij te zijn. Ik kon hem met een gerust hart alleen laten. Het was een geweldige reis!

 

 

'We hebben genoten!'

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2024

Preferred partners
donateursbelangen cbfanvr anbi