"Het was echt super leuk ondanks het weer. ~ Susie"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: Summio Parcs
Schiedam

We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad

In september is Susie samen met haar drie kinderen van 2, 7 en 13 jaar oud en haar oom naar Summio Parc Aquadelta geweest. Even weg uit de drukke stad en genieten van rust en stilte in het mooie Zeeland.

Op vrijdag zijn wij met de auto naar Summio Parc Aquadelta gereden. Het was erg fijn dat je naast het huisje kon parkeren, zeker met alle bagage en drie kinderen. Het was echt verassend hoe ruim het vakantiehuisje was. De kinderen hadden zelfs hun eigen kamer. Dat vonden ze geweldig, want dat hebben ze thuis niet! Het huisje was van alle gemakken voorzien en er was aan alles gedacht. Ik was heel blij met de kinderstoel, box en kinderbedje voor mijn kleine meid van 2 jaar.

Helaas zat het weer niet mee en hebben we veel regen gehad. Dat was jammer, maar de kinderen hebben zich prima kunnen vermaken in het binnenzwembad. We zijn ook nog naar het dorpje Bruinisse geweest. Dat ligt naast het park. Daar heb je nog een plaatselijke bakker en kleine winkeltjes. Zo schattig om te zien. Dat heb je bij ons niet in de grote stad. In Bruinisse hebben we boodschappen gedaan en lekker gegeten in een restaurant.

Het was heel fijn dat mijn oom mee was. Zo kon hij dingen met de kinderen ondernemen en kon ik eindelijk mijn rust pakken. Ik heb lekker kunnen uitslapen en kunnen genieten van tijd voor mijzelf. Thuis kom ik daar eigenlijk niet aan toe, omdat ik altijd met de kinderen bezig ben. De kinderen hebben weer een uitgeslapen moeder!

Het was heel fijn om een keer samen een weekendje weg te zijn. We hadden echt een vakantiegevoel! Het was voor mij de eerste keer op een vakantiepark, maar ik vind het echt ideaal met kinderen. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog een keertje naar zo’n mooi park.

 

 

'Mijn kinderen vonden het geweldig dat ze een eigen slaapkamer hadden'

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2024

Preferred partners
donateursbelangen cbfanvr anbi